• 19
    bugün maçta kendisine tezahürat yapılıp oyuna girerken ki mutluluğunu görmenizi isterdim. hiç kimse dikkat ettimi bilmiyorum ama bu kız heyecandan ölüyordu sahaya girerken.

    velhasılı kelam inci için tek bir şifre var "çalışmak". çokça çalışması lazım kızımızın.

    eksiklerine gelince ; çabukluk antrenmanları yapması şart. bu konuda özel olarak birebir destek alması lazım ya da kaptan nevriyeyi ve sanchoyu çok iyi izlemesi onların hareketlerini kopyalaması lazım ama kendisi çalışıp kendine has bir çabukluk edinirse daha muntazam olur.

    şutu şu an için çok kötü eğer komple bir pota altı oyuncusu olmak istiyorsa orta mesafe şutu şart kızımıza bileğini çok aşağıda tutuyor bu da şutunun düz ve isabetsiz gitmesine sebebiyet veriyor. tabii ki çalışarak çok rahat aşar bunu kızımız.

    bir diğer husus ısınma zamanında resmen koşmuyor. gözüme çarpmıyor değil.hatta arada tribünden inci koş kızım diye bağırdığım bile oluyor. kendisine eğer burayı okursa eski bir basketbolcu ağabeyi olarak nasihatim olacak basketbolun en temel kuralı koşmaktır kızım. koşabilmen için de kaslarının yeteri kadar ısınmış ve esnemiş olması şarttır yoksa allah muhafaza sakatlık yaşarsın.

    artılarına gelirsek eğer : hırslı bir oyuncu. oyuna girer girmez katkı vermeye uğraşıyor. bu iyiye işarettir her zaman.
    fiziğinin avantajını yavaş yavaş farketmeye başladığına sevindim. çünkü a takım için bile muazzam bir fiziği var.
    ayrıca izlediğim kadarı ile ( keza arada genç takım maçlarını da seyrediyorum denk geldikçe ) inanılmaz gelişmeye açık bir oyuncu. bunu devam ettirmesi şart.

    söyleyeceklerimi toplamak gerekirse inci kızımız türk bayan basketbolunun gelecekteki yıldızıdır. eğer genç takım maçlarını seyrederseniz genç kızlarımızın ablaları gibi sarayın sultanları lakabını yıllarca gururla taşıyacağını söyleyebilirim.

    yolun açık olsun kızım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın