• 1225
    dalga geçiyoruz, her branşta tokatlıyoruz ancak bir gerçek var. doğru dürüst sponsorluk anlaşmamızın olmadığı şu dönemde, kendi sponsorları çatır çatır pr'larını da reklamlarını da yapıyor.

    telsim arena reklamı saçma ama beko reklamı gayet hoş olmuş mesela. gönül isterdi böyle benzeri çalışmalar yapacak sponsorlar. adamlar kıytırık chelsea galibiyetini reklamında kullanıyor, biz avrupa'yı darmaduman ettik, kullanabilecek bir sponsorumuz, pr çalışması planımız yok.

    zaruri oldu, beşiktaş'ı abarttığım filan yok. vodafone ve beko ana sponsorları. adamların formasında, formada sponsora karşıyım esasen, sırf bu yüzden nolur nolmaz diye acele edip geçen sene sırt bu sene de göğüs sponsoru çıkmadan gidip sarı kırmızıyı aldım, reklam tabelası olmak istemiyorum sonuçta.

    ama futbolun da bazı gerçekleri var, bizim bazı mali sıkıntılarımız. türk hava yolları yazdırdık rica minnet, kupa maçlarında da logolarını kolumuza aldık. bildiğim kadarıyla o kadar da büyük bir kazancı olmadı bu sponsorluğun bize. sırtta hala 17 haziran'da karşısında durduğumuz ülker var, beşiktaş ise beko ile tekrar anlaşabiliyor. göğüste ise psg, atletico, arsenal gibi kulüplerin de sponsorluğunu yapan huawei var, ama bu da yanlış hatırlamıyorsam 1 yıllık bir anlaşma.

    derdim sırf forma reklamları değil, pr çalışması beğen/beğenme, küçümse/küçümseme büyük bir önem arz etmekte. ve reklamlarıyla bu çalışmaları gayet iyi yürütüyorlar.

    basketbola gelince, integral forex büyük müdür değil midir bilemem; ama liv hospital'a nazaran daha sorumlu ve yükümlülüklerini yerine getiren bir sponsor olduğuna adım gibi eminim.

    yoksa beşiktaş'tan korkacağımdan değil, ama bunlar da gerçek. adamlar sponsor, reklam ve pr çalışması olarak bizden ve fenerbahçe'den -en azından futbol nazarında- bayağı önde. gönül isterdi ki her branşta tokat manyağı yaptığımız beşiktaş'ı bu mali konularla ilgili kritik önem taşıyan bu konularda da tokat manyağı yapalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın