resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3452
    milletin aklına geldikçe dalga geçip saydırdığı futbolcu.

    adın çıkacağına canın çıksın demişler. adam şu an malaga'da güzelce oynuyor topunu, çok da seviliyor ki büyük de bir sakatlık atlattı maalesef. sakatlıktan önce on numara oynuyor, her maç ya asist ya gol yapıyordu. bizdeyken de ben beğeniyordum bu adamı. mesela manchester deplasmanında bayağı yardırmış, topu filan direkten dönmüştü. onu da geç o sezon şampiyonlar liginde az süreler almasına rağmen (sadece cluj maçında 90 dakika sahada kaldı) 3 de asist yaptı.

    tabi drogba ve sneijder'ın gelmesiyle film koptu. yabancı sınırı nedeniyle oynayamaz oldu.

    şimdi bu adam 8 milyon euro* eder mi? etmez. etmez de geçen sezon devre arsında hayroviç'le ontiveiro'ya 6 milyon saydık. olcan'a sene başında 4 milyon saydık. hepsini toplasan sol ayağı etmez. hepsini geçtim bruma'ya 12 milyon verdik lan. yanlış anlaşılmasın bruma'yı çok severim, beni heyecanlandıran nadir futbolcularımızdandır da dünyanın en iyi futbolcusu olacağını bilsen bile o yaştaki adama 12 milyon verilmez. bizim transfer mantığımız külliyen yanlış.

    hem bu adam bizim kafamıza silah dayamadı ki "başkanım beni al" diye. aksine oynamak için maaşının yarısından feragat etti. kaç oyuncu yapar böyle bir fedakarlığı? oynadığı maçlara bakın, hangisinde mücadeleden kaçmış? hangisinde eli götünde koşup trip atmış?

    la bu amrabat size ne etti gardaşım?
App Store'dan indirin Google Play'den alın