resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 3060
    gün geçmiyor ki emre adamlık dersi vermesin!

    sanmıyorum ama diyelim ki emre bunu yaptı, üstelik "sırf ben daha çok verdim demek için" değil diyelim ki içten yaptı, bunun saha da çirkinleşen bu adamı savunmak için algı yönetiminde kullanılması riyakarlıktır.

    fotomac denen renkli kağıt yığınının haberini yazmak istemezdim ama bu haber de direk kulübü hedef alıyor. sadece yazım diline bakarak bunun bir yalan haber olduğunu düşünüyorum, kısa zamanda yalanlanması ve dava açılması dileğiyle...

    --- alıntı ---

    florya tesisleri'nin kapısına sıkışarak hayatını kaybeden g.saray muhabiri erkan koyuncu'nun eşi, "bize en büyük destek emre belözoğlu'ndan geldi" dedi

    f.bahçeli emre belözoğlu'nun, elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden fotomaç'ın galatasaray muhabiri erkan koyuncu'nun ailesine destek olduğu ortaya çıktı. erkan koyuncu'nun eşi bedriye koyuncu, yaptığı açıklamada, "galatasaray kulübü bize 150 bin tl, gsyiad da 30 bin tl yardımda bulundu. ayrıca kulüp yetkilileri çocuklarıma burs vereceklerini ve bize bakacaklarını söylemişlerdi. fakat bu sözlerini tutmadılar. bize en büyük destek emre belözoğlu'ndan geldi. galatasaraylı futbolcular ve yöneticilerden kimse aramadı" dedi.

    oyuncular da yardım etti
    emre belözoğlu'nun erkan koyuncu'nun ailesine ciddi miktarda yardımda bulunduğu öğrenilirken, fenerbahçeli diğer futbolcuların da yardım etmesine aracılık ettiği ifade edildi.

    --- alıntı --- fotomac

    edit: bu haber hürriyetin yalanlanan haberi ile aynıymış, yalanlamayı okumuştum ama haberi okumamıştım, biraz değiştirip kaynak vermeden bugün yine kullanılmış.
App Store'dan indirin Google Play'den alın