2014-15 Türkiye Kupası G Grubu 5.Hafta Maçı
20:00 Eskişehir Atatürk Stadyumu
1 - 0
  • 62
    sabahtan akşama kadar oynasak yenilirdik. galatasaray'ın yaşadığı klasik deplasman sendromunun yanı sıra yedek kadroyla da çıkması işin cabası. gerçi as kadroyla da çıksan, kilit 1-2 adamın yoksa böyle ev sahibi olmanın avantajını kullanan takımları yenmen için sürpriz işlere imza atman gerekiyor. mesela kornerden gelen bir top, defansın beklenmeyen bir hatası, veya kritik bir hakem hatası vs. vs. hele ki kupa maçında, rotasyon oyuncularının ağırlıkta olduğu bir kadroyla zaten yenme şansın mucizelere kalıyor.

    bireysel bazda suçlu aramak anlamsız. bu adamlar normalde de aşağı yukarı böyleler zaten. vasat oldukları için böyle maçlarda oynayabiliyorlar. yani demek istediğim galatasaray'ın hedef maçlarında forma giyemedikleri için.

    ligde 2 hafta içinde yine eskişehir ile yine aynı statta oynayacağız. eray, tarık, olcan, hamit, sinan, pandev hangisi ilk onbirde başlayacak?

    o yüzden fazla şaapmayın derim ben :( eleştirilecek bir nokta varsa bu çöp yığınının neden böyle oldukları ve niye milyon euro'ları cukkaladıkları olsun. sadece eskişehir maçında kötü oynadılar diye zorlamayın. yarın öbür gün akhisar maçında da, gaziantep maçında da ilk 11'de başlasalar aşağı yukarı oynayacakları seviye bu çünkü.
App Store'dan indirin Google Play'den alın