resim
Andrea Pirlo
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sampdoria
Yaş:45
Uyruk:İtalya
  • 369
    bu gözlerin gördugu en teknik playmaker'dir. attigi her pas bunyeye orgazm etkisi yaratir. ressam bir anadan da zaten sacma sapan bir cocuk dogmazdi. babasinin spermini alip 9 ay boyunca tane tane islemis olmali ki pirlo gibi bir sanat eseri dogurmus.

    kendi gibi ismi de karizma. yap bir spor araba, afilli bir yaziyla a.pirlo yaz, altin tuvalete sican petrol babasi butun araplara satarsin. slim fit bir takim elbise dik, ic cebinin ustune yapistir italik yaziyla andrea pirlo'yu, sosyete birbirine girsin.

    adamin paslari öyle yumusacik ki, vernel ile yarisir. bizim topuklu ayakkabi ile kosan mustafa sarp'a 60 metre pas atsa, o top sarp'in kaval kemiginde kendiliginden yumusar. hani gecenlerde 10 sene önceden rotayi cizip, mekigi kuyruklu yildizin kosu yoluna aradan biraktilar ya, pirlo'nun maclarini seyredip isin teknigini pirlo'dan calmadilarsa serefsizim. kesin labaratuar ortaminda serie a'yi seyretmistir ibneler.

    ulan juvestus su adama bile pembe forma giydirdin ya, sen ne buyuk bir orospu cocuguymussun lan. senden iyi olmasin bizde de sari lacivertinden var. ayni senin gibi sikeci picler hepsi.

    adamsin pirloooo!

    http://youtu.be/sejFXh2EHgw
App Store'dan indirin Google Play'den alın