• 75
    oyunda 5. senem.
    allah'a şükür bu seneye kadar oyuna, cd'si dışında bir kuruş para yatırmadım. zaten yatırmak da oldukça manasız. akıllı trade yaparak ve tabii ki emek harcayarak milyonlar kazanmak mümkün.
    şu anki takımım: http://i.hizliresim.com/aygbmB.jpg
    buna ek olarak türkiye liginin oyuna dönmesiyle gözüm dönmüştü ve türkiye liglerindeki tüm oyuncular if'leriyle birlikte volkan ve emre haricinde takımımda mevcutlar. onlar da paketlerden çıkarsa discard ediyorum.
    bunlara da ek olarak shaktar donetsk, southampton, atletico madrid, hollanda, brezilya, portekiz ligi ve bir tane de gıcır gıcır serie a takımı kurdum. kurdugum serie a takımını 100k gibi bir meblaya kurmak mümkün ve de inanın paylaştıgım fotograftaki takımdan daha iyi oyunuyorum onlarla. division 1'deyim, oyundan keyif alıyor oynadıgım oyunla keyif veriyorum.

    bu bahsettiğim 100k'lık hatta enflasyon öncesi toplasınız 50k edecek serie a takımıyla division 1'in de tozunu attırmak mümkündü. biri size çıkıp derse ki bu iş parasız olmuyor, inanmayın.

    bana kalırsa coin falan satın alıp oyun zevkinizi hiç etmeyin.

    bahsettiğim serie a takımını ve en etkili iki silahımın ekran görüntüsünü paylaşıyorum: http://i.hizliresim.com/z2qggB.png

    sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, elimde geldiğince hep yardımcı olmaya calısıyorum senelerdir bu konuda, yine seve seve yardımcı olurum.

    edit: ne kadar hastalıklı bir herif oldugumu görmeniz için, sıkılmadan sadece takımımda bulunan süper lig oyuncularının ekran görüntüsünü aldım. 21 sayfa herhalde 231 oyuncu ve 36 forma. aynı şekilde 18 tane de badge var.

    süper lig: http://i.hizliresim.com/N9J3nL.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın