• 22310
    ben bursa'da doğdum bursa'da büyüdüm, şehrimin takımı olan bursaspor'un alt yapısında yetişerek a takıma kadar yükseldim. altyapıda oynayan her oyuncunun hayali a takımda forma giymektir. ben bursaspor forması altında a milli takıma kadar yükseldim. doğduğum şehrin takımında forma giymekten çok mutluyum.

    hakkımda her gün farklı bir transfer haberi çıkıyor. ben bu tarz haberlere kulak asmadan futboluma odaklanmak istiyorum. takımım için daha fazla nasıl katkı sağlarım onu düşünmek istiyorum. yaşımın genç olmasından dolayı bazen kafam karışabiliyor ama hocalarımın ve takımdaki ağabeylerimin desteğiyle bunu atlatıp en iyi şekilde çalışmalarıma devam ediyorum. tarafıma gelen herhangi bir transfer teklifi yok. ben bursaspor'un sözleşmeli oyuncusuyum. ben burada olmaktan mutluyum. herkes için olduğu gibi, benim içinde yarınların ne getireceğini bilemeyiz.

    güzel bir kamp dönemi geçiriyoruz. iyi çalıştık, bugün kampın son gününe geldik. burada takım olarak tek düşüncemiz önümüzde deplasmanda oynayacağımız 3 maçlık periyodu en iyi şekilde atlatmak. ben sadece bu müsabakalarda takımıma nasıl daha fazla katkı sağlarım onu düşünüyorum."

    ozan tufan
App Store'dan indirin Google Play'den alın