• 2
    3 sakat verdiğimiz turnuvayı organize edenlerden birisi bu hanım abla. kendisi güney amerika futbolunu yakından takip ediyor. fakat arkadaş büyük bir futbol bilgini olmaktan daha fazlasına sahip! milleti river plate, neymar instituto türkiye'ye geliyor diye gaza getirdi. sonra ne mi oldu? river'ın rezerv takımı ve neymar instituto adı altında brezilya dördüncü liginde oynayan kıyıtırık bir takıma kendisinin de menajerliklerini yaptığı diego neresve alex de souza isimli çorlusporlu amatör küme topçularını da katarak gelişigüzel bir organizasyona imza attı. ve biz bu saçma sapan turnuvada river'lı oyuncuların gereksiz sertliklerine maruz kaldık, aynı river ne hikmetse beşiktaş maçında adam dövmek yerine futbol oynamaya çalıştı. seçilen saha ise lise takımlarının oynadığı toprak sahalardan biraz hallice nitekim burak yılmaz depar atarken sakatlandı. semih'in sakatlığı tamamen şanssızlık ona diyecek bir şey dahi bulamıyorum ama yine zemin yüzünden düşen futbolcu sebep oldu o sakatlığa da. koray günter'in ki ise yanılmıyorsam darbeye bağlı sakatlık.

    tüm bunları birleştirdikten sonra hanımefendinin beşiktaşlı olduğunu öğrenmek benim gibi sizi de şaşırtacaktır eminim. ne hikmetse şampiyonluğa giden takım burada tabiri caizse sakata geliyor. bu garipliklerin son halkasında kendisine attığım twite yanıt veren hanım abla akşamına bütün twitlerini siliyor sosyal medyadan. hayırdır bu neyin korkusu? sizi bilmem ama benim burnuma pis kokular gelmiyor değil sözlük.

    edit 1: ahada bu da twitter adresi: https://twitter.com/canselkemiksiz
    edit 2: bu turnuvanın bu kadar saçma sapan şartlar altında düzenlendiğini, zeminin rezalet olduğunu, amatör küme topçularının rakip diye önlerine konduğunu görmesine rağmen turnuvadan takımı çekmeyen yönetim ve teknik heyete de selam olsun. şimdi nasıl transfer yaparız diye düşünün durun kukuman kuşu gibi.
    edit 3: ilk anda kaçmış olduğunu düşünsem de dah sonrasında menşınlarıma cevap verme cesaretini gösterebilmiş insandır. her ne kadar kendine kızgın olsam da bir art niyet gözetmediğini göstermek adına bir çok organizatörden cesaretli davranıp insanlara cevap verebiliyor olması takdire şayan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın