• 6
    olayla ilgili bilgiyi kulüp içerisindeki gizli bağlantılarımızdan(?) alamadığımız, yöneticimizin medyaya yaptığı açıklamaya istinaden yorumlarımızı paylaştığımız için eleştirildiğimiz yöneticimizdir. yöneticiler çıkıp adam gibi işin eğrisini doğrusunu anlatmazsa kusura bakmayın da taraftar olarak biz "en ufak bilgiyi, olayın iç detayını" nasıl alacağız gerçekten çok merak ediyorum. herkesin kulüp içerisinde olan biteni ilk ağızdan öğrendiği köstebekleri mi var cidden anlamıyorum.

    ben bu adamı olayla ilgili eleştirmiyorum, yaptığı açıklamaya istinaden eleştiriyorum. böyle bir açıklama yapacağına hiç yapma. çünkü içerik olarak neresinden bakarsanız hiçbir doyuruculuğu olmayan, sadece kendini ve günü kurtarmak için edilmiş laflar. maaşımın düzgün yatması ile ilgili verdiğim örnek ise banka ile ilgili bir sıkıntı olmadığını ve olamayacağını göstermek içindi. yoksa bu ülkede maaşını gününde alamayan milyonlarca insan tabi ki var, allah göstermesin bizim de başımıza gelebilir; ama bundaki can alıcı nokta banka ile ilgili bir sıkıntı olamayacağı!!!! can bey var olan maddi sıkıntıyı olduğundan daha az göstermek için konuyu başka noktalara çekip bankaya sallayarak olayı kurtarmaya çalışıyor ama yaptığı açıklama anca çocukları kandırabilecek cinsten koca bir saçmalık. ne demek yahu koskoca galatasaray koskoca banka ile sıkıntı yaşıyor, nasıl profesyonellik bu!

    bu adamların zor şartlar altında çalıştığını herkes kabul ediyor. yöneticilik bu ortamlarda zorlukların üstesinden gelip bazı şeyleri olmadan engellemekle ilgili zaten. oyuncular zaten daha önce bazı arkadaşlara göre haksız bir şekilde paralarını alamadıkları için kulübe ihtar çekmişken söz verilenin aksine paralar yine yatmamış iken sen yönetici olarak takımın böyle bir aksiyon alabileceğini, başına buyruk hareket edebileceğini öngöremiyorsan ne iş yaparsın diye sormak da benim yerden göğe kadar hakkım. bir de üstüne şok olduk, kızdık diyor. belli ki oyuncuların sizlere güveni ve itimadı kalmamış. sen bu güveni; çıkıp yuvarlak laflar ortaya atarak, bankada sıkıntı, ona buna kızdım diyerek tekrar sağlayacağına inanıyorsan allah taraftar olarak en azından bana sabır versin ne diyeyim!

    bir ara ergin ataman'a salladığı bir gereksiz açıklaması da vardı da o zaman yazar değildim. şimdi eski defterleri açmayayım. işin özü bu şekilde olaylarla ilgili en ufak bilgi dahi veremeyen, olayın iç detayını benim gibi sade taraftara anlatamayan yöneticiler mümkünse böyle açıklama yapacaklarsa hiç yapmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın