resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 175
    hayatım boyunca kral'ı savundum. hep savundum... sürekli savundum... ulan bir insan bir insanı kendisinden daha çok savunurmu? savunur... kendi galatasaray'lığımdan ne kadar eminsem kral'ın galatasaray'lığından da o kadar eminim. hakan şükür inanılmaz derecede duygusal bir insan. değer verdiği, önemsediği şeylerin uğruna canını koyar ortaya. tamam, yönetim ile sorun yaşamış olabilir, kendisinin haklı olduğu şeyler var ama yönetiminde kendince haklı olduğu noktalar var. ancak zarar vermek yersiz... zarar gören adnan polat ve yönetimi değil galatasaray spor kulübüdür.

    bu konuda bu kadar detaya belkide ilk defa ineceğim.

    yeniçeriler konusuna sözlükte 1-2 başlıkta bahsetmiştim. galatasaray yönetimin kalli'yi getirerek galatasaray futbol kulübünde yeni bir çağa başlamak için adım attılar. hatta alt yapıda köklü değişikliklere gidildi. yeniçeri olarak tabir ettiğim(iz) takımın o dönemki ağabeylerinin (kalli gittikten sonra kadroyu kuranlar ve aynı zamanda skibbe'yi gönderenler) yavaş yavaş takımdan ayrılması, soyutlanması gerekiyordu. adnan polat yönetiminin ilk icraatı buydu, çünkü bu konu çok uzamış, gitgide derinleşmiş, daha fazla vakit kaybedilirse kangren halini alacak hale gelecekti. o yüzden kral'ın gitmesi gerekiyordu... ve zamanla diğerlerinin... gittilerde. kaldı sabri sarıoğlu.

    bütün meseleleri takımı ve kulübü sahiplenmeleriydi bu yeniçeriler'in. ancak artık devir onların devri değildi... onlar görevlerini tamamlamış yerlerini yeni yeniçerilere değil, yeni nesillere bırakmaları gerekiyordu. sayın başkan adnan polat'ı bu yüzden tebrik ediyorum. olması gereken işi yaptı ve başarılı oldu. kral'a ise yine birşey demeyeceğim... çünkü kendisini çok seviyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın