resim
Acun Ilıcalı
Görev:Yönetim Kurulu Üyesi
Takım:Hull City
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 225
    başlığına yazacaktım acun firarda diye arattım başta. kimse çıkmadı tabi. soyadı firarda demediniz mi lan?
    neyse. yetenek programında geçen gün ufak bir at vardı. midilli gibin bişey. sahibi çocuk: açun abi bu da 4 aylık, adını sizler koyun dedi. hayvanı jurilerin yanına getirdiler. acun hemen ismini koydu. - bunun adı da diego olsun o zaman.
    yav arkadaş sana hayvanı getirip isim koy demiş çocuk. seyircilere sormuyorsun, yanındaki diğer juri elemanlarına sormuyorsun. egoistsin tamam sen koy da, diego nedir ya? sahibi olan çocuk belki fenerbahçeli değil? orada o kadar insan var, isim koyun diye çocuk getiriyor ve seyircilerinin yüzde 60'ı kadın olan bir yerde, hiçbir kadının bilmediği bir ismi koyuyorsun. hadi diego fenerbahçeli özel bir oyuncu olur, iz bırakmış olur hadi ona da eyvallah. belki adam seneye gidecek. ne faydası olmuş senin takımına da aklına ilk isim diego geliyor.
    bana getirseler, sneijder ve melo kaç yıldır takımımızda. aklıma ata koyulacak isim olarak gelmezler arkadaş. gelseler bile çat diye koymam. bir sorarım etrafıma bu olsun mu diye. bu olay bile kafası ne kadar fenerbahçe'sinde onu gösteriyor bence. ha bir de fenerbahçeliler'in komplekslerini de gösteriyor tabi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın