• 140
    gercekci olmak gerekirse su sartlarda imkansiza teget gecer. galatasarayin bunu gerceklestirebilmesi icin hem cok iyi bir oyuncu grubuna sahip olmasi gerek hem de ayni sekilde avrupaya ayak uydurabilecek bir teknik yonetime. ya dortmund gibi cok iyi genclerin olacak yada atletico gibi yaptigin her transfer hamlesi cuk oturacak. zaten ucuncu bir ihtimal de yok. futbol piyasasinda artik eskisinden daha cok zengin kulup var. biz sirf paramiz yok diye iki milyon euroya stoper transferi yapmayalim diyecek kadar zor durumdayken city ucuncu forvet olmaktan oteye gitmeyecek bir forvete sirf ilk iki oyuncusu dort bes mac sakat kalacak diye 40 milyon euro para bayiyor. arada aklimizin kesemeyecegi kadar buyuk butce farklari var. atletico gibi herseyi muazzam giden bir takim bile sampiyonlar liginin bitimine sadece 60saniye kalaya kadar dayanabilip macin sonunu cikartamiyor ve kupayi ellerinin arasindan paraya ve her mevkisi en iyilerden kurulu bir takima kaptiriyor, bir kez daha bunun tekrarlanmasi kimbilir kac yil surecektir.

    bir yere kadar savasmak kolay, ama bir esikten sonrasi cok zor. bana kalirsa bir turk takiminin bu ekonomik futbol dunyasinda yari final oynamasi demek kupayi almis sayilmasi demektir.

    tabiki basimizdakilerin bu hedefle hareket etmesi gerek. bu hirs ve azimle calismak gerek. ama dürüst olmak gerekirse bu hedef kaf daginin ardi gibi suan. hatta real barca bayern chelsea disindaki basalti buyukler olan juve manu psg city dortmund arsenal atletico liverpool icin bile zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın