• 470
    sözlük size yalvarıyorum. bana masal anlatma filmini gidip sinemada seyredin.

    spoiler vermeden biraz filmin kritiğini yapayım

    özellikle şunu belirtmek istiyorum filmin başındaki küçük çocuğun oyunculuğu çok başarılı. küçük osman gibi şımarık veletler yerine daha çok görsek keşke kendisini. yılmaz erdoğan ve ikisiyle beraber film oldukça iyi başladı bence ama sonu ne yazık ki o kadar iyi değildi. başrol oyuncusu yerine ali atay olsaydı efsaneler efsanesi bir film olabilirdi. mizahını da dramını da çok daha iyi yapardı ali atay. burak aksak da ali atay'ın zekasından faydalanabilirdi bazı kısımlarda. onun dışında bence ayperi rolü için piyasadaki en uygun kişiyi hande doğandemir'i seçmişler.

    onun dışında leyla ile mecnun seyircisi için terapi gibi bir film olmuş bu rolde çayçıyı oynayan cengiz bozkurt tam anlamıyla erdal bagal rolünde. onun dışında leyla, az sakallı vs. gibi karakterleri görmek de insanı sevindirdi.

    başlı başına cengiz bozkurt'u tekrar erdal bagal rolünde görmek için gidilir bu filme.

    ancak sonu bence tamamen hayal kırıklığı. kolaya kaçılmış gibi. keşke daha güzel bir son olsaydı. dediğim gibi bence filmde ali atay oynasa ve sonu daha yaratıcı bir şekilde bitse en iyi türk filmi diyebilirdim. ancak bence hala en iyilerinden biri.

    tekrar rica ediyorum, bu filmi gidip sinemada izleyin en azından bir kere olsun bir şeye hak ettiği değeri verelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın