resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3796
    18 ocak 2015 galatasaray guaratingueta maçında sakatlanmasına sebep olan 6 numaralı "castro" isimli futbolcunun ne guaratingueta, ne de bir başka yerde doğru düzgün kaydı kuydu yoktur. büyük ihtimalle sırf turnuvada bir takım eksik kalmasın diye#1634745 burada iddia ettiğim gibi sağdan soldan çağrılmış bir kişidir.

    fatih terim'e soru sormaya çalışan kişi olayında fatih terim'in bir lafı vardı ya "biz size kendimizi emanet ediyoruz" diye, hah, bu olay da odur işte biz milyon euroluk yıldızlarımızı sırf etkinlik olsun diye sağdan soldan toparlanmış, kasap mı baytar mı belli olmayan tiplerin karşısında dikiyoruz, artık sonra tekme mi yerler, çuval gibi bizimkilerin bacağının üzerine mi devrilirler orasını allah bilir!

    yazıklar olsun. bunun vebali en önce yönetimin üzerindedir, balçık gibi sahada, ismi cismi cinsiyeti ve tabiiyeti bilinmeyen garip garip tiplere karşı doğru düzgün araştırma yapmadan bir takımın en değerli varlığı olan oyuncuları sahaya sürersen değil bariz bir talihsizlik olmasını, tarih affetmez yani bu yapılan şey net bir şekilde ihmaldir, suçtur ve sorumsuzluktur. ha daha sonra da organizasyon komitesini bu şaibelerden ötürü suçlayabiliriz tabi bir sürü gariplik var, ne idüğü belli olmayan bir brezilya serie c ekibi ve river plate diye kakalanan rezerv kasaplar ordusu falan...

    yahu "galatasaray büyük takım" diye geçiniyoruz, yakıştı mı yani köy turnuvasına katıldık resmen, yayla kupasından hallice, hani bizim ağırlığımız? hani bizim seçiciliğimiz? öyle sağdan soldan toparlanmış adamlarla nice yıldızın karşısına çıkmak kolay mı yani? eğer öyleyse ben de 18 kişi bulayım siktiriboktan roay cup diye galatasaray'a karşı oynayalım, öyle sneijder'e falan dalayım, kırmızı kart görsem ne olacak ki kaybedecek bir şeyim yok?

    hasta mısınız lan? gitti işte çocuğun dizi en lazım olan zamanda belki 1 ay yok. her hafta böyle abuk subuk takımlarla hazırlık maçı yapmazsanız vallahi de sitem ederim yani bundan sonra, bu kadar basiretsiz bir yönetim görmedim arkadaş, en başta duygun yarsuvatsuç-lu-dur!!!

    emirates cup'tan nerelere geldik amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın