• 10
    patates tarlasında oynanan ve sakatlıklar sonucu canımızı da yakan turnuva beşiktaş şampiyonluğu ile tamamlanmıştır. bu bok gibi turnuvada ve o boktan sahada emeği geçen herkesi selamlıyorum. seneye de düzenleyin ama bu sefer brezilya amatör liginden takım bulun e mi? biz de a2 takımla katılırız olur biter. engin falan oynar.

    sonuçlar: beşiktaş-guaratingueta: 1-0, galatasaray-river plate: 1-1 (6-7), galatasaray-guaratingueta: 6-0, beşiktaş-river plate: 4-3.

    şu turnuvayı beyaz futbol'daki gibi trollüğüne ciddi ciddi yorumlamak, brezilya 3. ligi ekibinin takımındaki kumaşı iyi topçulardan veya river plate rezervlerinin genç yeteneklerinden enine boyuna bahsetmek lazım.

    o değil de neymar'ın takımı diye 3. lig takımını kitledier ya tam bir ali dia vakası bana göre. ayrıca alex de souza, romario, edmilson ve diego gibi oyuncuları vardı ya ahaha. river plate rezerv takımı da şaka maka 11 servet çetin gibiydi. eksik olmasınlar sakatlarımızı da verdik zaten.

    neyse ya öf. geçen seneki daha iyiydi ajax ve celtic vardı. ibrahim coşkun gol atmıştı falan... gerçi bunda da emre can coşkun attı ama kupayı (tabağı) alamayınca tadı yok :(

    not: sinan gümüş de yazdı aslanım benim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın