resim
Mehmet Topal
Görev:Teknik Direktör
Takım:Petrolul
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 1842
    sanırım ülke sınırları içerisinde kendisinin futbolunu beğenmeyen bir tek benim. günümüz futbolunda artık sadece oyunun tek tarafını oynayabilen futbolculara pek yer yok. kaldı ki mehmet topal, hem oyunun tek tarafını, hem de o tek tarafın da tek tarafını oynuyor. defansın arasına gömül. defans önünde süpürücülük görevi gör. yapması gerekenler bunlar ve özellikleri de sadece bunları yapmaya müsait. uzun top atamaz. dikine oynamaya çok cesaret edemez. rakip yarı sahada top ayağındayken maksimum 3 saniye tutabilir. çünkü baskı yiyince eli ayağına dolaşır ve saçmalar. mesela bir maçta korner direği civarında topu aldı ve o anda rakip bek baskı yapınca öyle bir panikledi ki hemen orta yaptı. orta dediğime de bakmayın top ceza sahasına varmadan garip bir şekilde kalenin üst kısmından auta çıktı.

    fenerbahçe'de olduğu için demiyorum bizdeyken de böyleydi. hatta biz fb'deki durumundan farklı kendisini biraz daha ön tarafa yakın oynatırdık felipe melo gibi. hatırlarım ne zaman top alsa iki elini yana açardı "ee ne yapacağım şimdi." gibilerinden. sonra ya kaptırır ya da en yakınındakine pas atardı.

    ayrıca kendisinin bu kadar beğenilmesini 2 seneden fazladır takımının avrupa'da maç yapmamasına bağlıyorum. yiğit incedemir'lere, hürriyet'lere karşı elbette üstün oynayabiliyor. fenerbahçe'nin son ibb maçının ardından bir yazı vardı. yazının başlığı "mehmet topal>rotman+mahmut."idi. eğer karşılaştırma seviyesi rotman ve mahmut ise tamam mehmet topal mükemmel bir oyuncu. tahminimce fenerbahçe'nin gelecek sene avrupa maçlarında çok eleştiri alacak. buradaki kaçak oyun avrupa maçlarında sökmez pek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın