• 49
    http://prntscr.com/4nq2vi

    dün arena'da toplanmış dedeler. bazıları "vay efendim neden burada toplanıyoruz bizim yerimiz lise" demiş. hatta eklemişler "liseli de değilim bak". sonra da tatışmışlar işte yönetim şöyle, albayrak neden gitmiş vs.

    arkadaş siz kimsiniz cidden? deniyor ki işte bu dedeler lise'nin eğitimini kulube kazandırıyor vs vs. ne zaman ki kulüp, özellikle futbol bu dedeler ve onların yeğenlerinden uzaklaşıp futbol adamlarının eline bırakılmış o zaman atılımlar gerçekleşmiş kulüpte. derwall gelmeden toprak antrenman sahasını çimlendirseydi ya bu üstün akıllı liseli dedeler? günahlarıyla sevaplarıyla terim'e bıraktı hem faruk süren hem aysal. ikisi döneminde de futbol büyüdü. başkanlar ise tasfiye edildi. kim tarafından? kim tasfiye etmişse aynı taktikle tasfiye ediyor. hep bir fakir edebiyatı. borçlandık biz sorumsuz yöneticiler vs. halbuki bakıyoruz en çok rahmetli canaydın zamanında borca girmiş kulup. aynı iradenin getirdiği canaydın. tepkileri pışpışlamak için getirttikleri adnan polat zamanında da daha beter edilmişiz ki "alın size liseli olmayan başkan daha da ağzınızı açmayın liseli diye" denebilsin. öyle batırdılar ki sonunda 10 yıllardır basın yoluyla bokladıkları aysal'a muhtaç oldular. yıllardır aysal'ı arap sermayedarlara benzeten parası uğruna başkan yapan dedeler darbe yapıp başkan gönderdiler. şimdi de "stat elimizden alınabilir", "cemaat fenerden para istemiş" türü çamları deviren bir dedeyi başa geçirdiler. dede az daha sneijder'ı satıyordu, bereket taraftar tepki koydu da mevzu yalan oldu. satmayacak adam juventus'la pazarlık mı yapar? gidin torunlarınızı kandırın.

    "galatasaray adına borç bulabiliyoruz ve borç sürekli yığılıyor. sonra alınan bu borçlar lüzumlu mu kullanılıyor, yoksa israf mı ediliyor. aramızda çok yetkin maliyeciler var. artık başkan bile olsa paralar yerinde harcanıyor mu, harcanmıyor mu kontrol edelim, süzgeçten geçirelim. bir yol bulup, kontrolsüz para harcanmasının elden geçirilmesi lazım. şu anda herkesin bir araya geleceği bir lokalimiz bile yok. bu stada divan için gelmemiz iyi oluyor. belki buraya alışır, sosyal bir mekanımız olur."

    kerim üstünel

    yahu rehberler odasının bile denetçileri var. yönetimi denetliyorlar. koskoca galatasaray kulubünün başkanının harcadığı paraları fahri maliyeciler mi denetleyecek? bu nasıl profesyonellik? muhalefet yok ki kulupte. dedeler muhalif görevinde. derde bak lokalleri yokmuş. bebeğim ya...

    "galatasaray divan toplantılarının kulübün lisesinde yapılmaması benim zoruma gidiyor. bunu kabul edemiyorum. nasıl oluyor da bir müdür ya da rektör buna karar verebiliyor ve biz buna tepki göstermiyoruz. galatasaray üniversitesi yeni oluşan bir kurum. galatasaray'ı dünyaya lise tanıtmıştır. bu rektörün istifasını istiyorum. üstelik ben liseli değilim. galatasaray lisesi benim de kutsalımdır."

    sami çölgeçen

    adam rektörün istifasını istedi ya la! abboowww. sebebi de toplantı statta yapılıyor... başkanları neden kovuyosunuz allah bilir. bayramda elinizi öpmediği için olabilir mesela? hayır madem kovacaksınız neden getiriyorsunuz?

    ne demiş adnan öztürk? "inan kıraç'ın desteği olmadan başkan adayı olmak serbest, ama başkan olmak zor."

    (bkz: hoaydaaaa) niye lan? niye oğlum niye niye? dünyanın en ünlü türk kulubü. türk olmayan insanların en çok tuttuğu türk takımı. mesela amrabat faslı. tuttuğu takım galatasaray. ayrıca (bkz: #578541) (bkz: galatasaray hayranı yabancılar)

    yönetim şekline bak. dedenin izni olmadan aday olursun ama başkan olamazsın. başkan oldun diyelim dedenin hobisini elinden almaya kalkarsan anında gidersin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın