• 1216
    stadları olmadığı için mağdur olan kulüp. kimse stadını vermiyor diye mağdur olan kulüp. galatasaray olimpiyat stadında oynadığında hiç mağdur olmuyordu mesela. kimseden stad direndiğimizi, mağdur edebiyatı yaptığımızı hatırlamıyorum. biz boşa oynadık bi de ha orda. bunların yine stadları yapılıyor bir sene idare edecekler alt tarafı.
    yabancı sınırı kalktı diye mağdur olan kulüp ayrıca. galatasaray değil mi veysel sarı, salih dursun, tarık çamdal, yasin öztekin'i alan? ayrıca unuttuğunuz bir şey var. hajrovic'in bonservisini de katın bunların arasına. hajrovic de türk olarak oynayacak diye alındı hatırlayın. yabancı sınırı olmasa hajrovic mi alınırdı? hatta şimdi size söyleyeyim de şaşırın. ontivero da yabancı sınırı olmasa alınmazdı. 5+3 kuralı yüzünden +3 kontenjanı için alınmadı mı ontivero. +3 diye bir şey olmasa direkt oynayacak yabancı alınırdı. yabancı sınırından dolayı oynamadığı halde maaşını alan eboue'nin parasını da katın. 8,5 milyon verilip, faydalı olabileceği halde 5+3'ten dolayı mecburen gönderdiğimiz amrabat'ı da hesaba katın. şimdi bir hesap yapalım kim mağdurmuş yabancı sınırından da kalkmasından da.
    beşiktaş'ın mağdur edebiyatı, fenerbahçe'nin hep haklı olması muhabbeti. algı operasyonunu çok iyi yapıyorlar. biz ise bu konularda çok gerideyiz. fenerbahçe ve beşiktaş bu algı operasyonu olaylarında bizi fersah fersah geçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın