• 7
    kan ağlıyor kan...

    geçen sezon sonu mustafa ceviz hocayla sezonu hedeflediği gibi kapatıp, kadroyu koruyup nokta transferlerle direk şampiyonluğa oynayacak takım, mayısta seçilen başkanın büyük vaadlerinin hiçbirini gerçekleştirmeyip, futbolcuların da parasını ödemeyerek gitmesiyle allak bullak oldu.

    sezon başı kampına ayrı hoca, lig başına ayrı hoca, ligin 3.haftasından sonra ise ayrı hocayla devam etti yoluna. şu an akif başaran ile yoluna devam etmekte. ligin ilk 4 maçında 0 puan alan takım şu an 19 maçta topladığı 29 puan ile ligde 5., liderin 8 puan gerisindedir. kendi sahasına lider olarak gelen yeni malatyaspor ve pendiksporu yenmiş, koltuklarından etmiş, şu anda da lider olan ümraniyesporu da kendi evinde mağlup etme başarısını göstermiştir. son hafta bayrampaşı bayrampaşa stadında yenerek de çıkışını sürdürmüş ve play-offlara göz kırpmıştır.

    kadrosunda bulunan 18 yaşındaki gürcan gözüm ise, yaptığı presle gözlerin paslarını silmekte, kritik müdahaleleri ile taraftarının beğenisini kazanmaktadır.

    bu hafta lider menemen belediyesporla karşılacak olan aydınspor 1923 son 365 günde 4 başkan ve 4 teknik direktör değiştirerek sanırım gerçekleştirilmesi zor bir başarıya da imza atmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın