resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4095
    espriden anlayan, kendisiyle dalga geçmeyi bilen ve kendisiyle dalga geçerken kendisine saygı duyduran adam.

    daha önce manchester city'i çalıştırırken 2 taraftar kendisine fotoğraf işareti yaptığında "hemen." minvalinde işaret yapıp fotoğraf çektirmeye gider. 2 taraftar ise muziplik peşindedir, kamerayı hocaya verirler ve kendilerini çekmesini isterler.
    şimdi normalde o kadar ünlü bir adam çok sinirlenir ve en iyi ihtimalle sert bir bakış atarak oradan uzaklaşır. 2 taraftarın da istediği zaten o; hocayı sinirlendirmek.
    ama hoca çok net bir şekilde gülümseyerek kamerayı alıp fotoğrafı çeker ve o 2 genci göt eder. şimdi o video bazen hocayı aşağılamak için dönüyor ancak ama bence orada göt olan hoca değil.

    şimdi bunu neden anlattım?
    hafta sonu yapılan maçta* kafasına top çarptığını duymuştum ama videoyu açıp seyretmemiştim, yere düştüğünü de bilmiyordum.
    biraz önce denk geldi ve seyrettim. top çarptığında hazırlıksız olduğu için yere düşmüş ve sonra da kalktığında oyuncusuna değişiklik işareti yaparak, dışarı çıkmasını söylemiştir gülerek.
    "siktir çık lan sahadan, oynamayı öğrenene kadar da girme amk." demiş hoca. :(

    şampiyonlar ligi'nde başarılıydı. ligdeki durumu tartışılır, türkiye kupası'nda da başarılıydı.
    devre arası yapılan transferler mali olarak belimizi büktü, o konuda başarısız burası net, tabi kendi transferleriyse. ama yine de olur da oğuzhan, koray gibi oyuncular kendini geliştirebilirse telles, koray, oğuzhan gibi genç oyuncular ileride iş yapacaktır.

    valla hocam epey alışmıştık. yalan yok; gittiğini öğrendiğimde hem üzüldüm hem de sevindim. çünkü kalman deplasman fobisi gibi soru işaretlerini de beraberinde getiriyordu. ama bir yandan da üzüldüm hem büyük maçların büyük teknik direktörüydün hem de alışmıştık artık. sen de alışmıştın lige.
    keşke kalsaymışsın, eminim bu sene de gruptan çıkardık en azından zorlardık. neyse inşallah hamza hoca ile artık.

    her şey için teşekkürler. yolun açık olsun.

    edit: aslan gibi savaş galatasaray sağolsun, ilk bahsettiğim olayın swf'sini yolladı.
    http://s14.directupload.net/.../130929/vaodamo9.swf
App Store'dan indirin Google Play'den alın