• 7
    top 16 grubuna 1-1 başladık. ergin hoca ligden daha çok avrupaya önem verdiğini kaybettiği lig maçlarında gösterdi.
    bu hafta şahsen çok kritik eğer kızılyıldız deplasmanından galip gelirsek içerde albayı patates edip pana deplasmanına 3-1 çıkabiliriz. ilk 2 hafta gözüken itibariyle real 1.sırayı rahat alır. 2-3-4 hiç belli olmaz. içerideki maçlar çok çok önem taşıyor. içeride 6 yapar deplasmanda zalgiris, alba + 1-2 eklersek 2.sıra neden olmasın. 2.sıra ev sahibi avantajı demek. bu avantajda bize çaprazdan gelecek takıma göre f4 manasına çıkıyor.

    barca çok mantar ,aşırı düzensiz. deplasmanlarda sinen bir oyun yapısına sahipler. pana çok kötü yaşlı ve kötü kurulmus bir kadro ama ekol olduklarını unutmamak gerek. geçen seneki maccabiden eser yok. bu taklımları altımıza almamak için bir sebebimiz yok. cezamızında alba maçı ile biteceğini düşünürsek fikstürde yüzümüze gülmüş gibi sanki. 8 takımlı bir grupta elbette diğer takımlarında ne yaptıkları çok önemli. zalgiris ve alba ne kadar çelme takarsa o kadar işimize gelir. tabi içerde muhakkak 6 galibiyet şart toplamda bir şekilde 9 -10 yapabilirsek 2.lik gelebilir.

    en önemli durumlardan biriside ikili averaj olayı. içeride oynayacağımız pana , kızılyıldız ve maccabi maçlarını 7-10 farkla bitirmekte avantajımıza olur. ne diyelim mr.taşşak bilir işini. bu hafta kazanırsak rüzgarı arkamıza tamamı ile almış oluruz. grubun tek kötü yanı hep ateşli ve zor deplasmanların olması. bakalım fırtına yalan mı edecek bizi yoksa ergin ataman ortaya yine büyük bir zafer mi çıkaracak göreceğiz.

    (bkz: in ataman we trust)
App Store'dan indirin Google Play'den alın