• 71
    takimina sinif atlatip ona kupalar kazandiran, tek basina mac alip yilda +50 gol atip her alanda rekorlari kiran biri karsindaysa sen istedigin kadsr yetenekli ol o odul senin hakkin değildir. top messinin ayagina daha cok yakisiyor diye yeterince kayirildi zaten. en son alman milli takiminda kendisinden once dunya kupasinin en iyi oyuncusu odulunu almayi hakeden muller yada neuer gibi adamlar varken yine messi uzulmesin diye ona gitti o odul. ama bugun tekrar etmeyecek. odul ronaldonun hakki. hem de sapina kadar. farkli klasmanda oldugu icin onlarla birebir karsilastirilamasa da neuer de yaptigi guzel pr calismasiyla plase olarak aday. bu ödülü en cok haketmeyen ise uc aday arasindaki performanslara bakarak soylersek messi.

    messi buyuk bi futbolcu. boyle korunma kollanmalara ve haketmedigi odullerin ona verilmesine ihtiyaci yok. bu odulun bugun messiye verilmesi futbola yada ronaldoya ihanet olmasini gectim messiye ihanettir. fenerbahce mi lan bu adam şikeyle ödül alsin.

    sirf yetenekli diye ozaman 2023e kadar messiye verelim tum odulleri, hic oylanmasin oyle sey mi olur. kisacasi messinin bu yil kaldıramayacagi oduldur efendim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın