• 35
    beni hayretlere düşüren, kayseri şehrinin daha sempatik, asıl kayserispor takımı. çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum erciyes'le ilgili. 1. ligi izleyen var mıydı aranızda bilmiyorum ama erciyes süper lige çıktığı sene efsane top oynamıştı. hoca da osman özköylü, geçenlerde osmanlı'dan ayrılan hani.

    şimdi bu takım süper lige çıkıyor, osman özköylü ve futbolcularla yollarını ayırıp fuat çapa'yı getiriyorlar. üstüne iyi transferler de yapıyorlar. işin açıkçası ben osman hocayı gönderdiklerinde çok kızmıştım ama dedim herhalde vizyonu yüksek bir takım oluşturacaklar. aslında lige bir anadolu takımı için gayet iyi bir kadro hazırladılar. ilk yarıda bir bok yapamayıp dibe vurdular. sonra hikmet karaman geldi. edinho falan 1-2 transferle erciyes ligde kaldı. ee sonra? hikmet hocayı da gönderdiler, bülent korkmaz'ı getirdiler. kadroya baktım rezil ötesi, boktan bir kadro. bülent hoca çok kötü tercihlerde bulunmuş. haliyle onu da gönderdiler. sonra uğur tütüneker geldi takımın başına. zaten boktan kadro, takım da ne oynayacağını bilemez hale geldi. ya madem böyle olacaksınız hoca falan yönetmesin takımı arkadaş. futbolcular kendi kafalarına göre takılsın daha iyi aq.

    şimdi de mehmet özdilek getirilmiş. bir bok yapamaz. kadroyu daha çok alt üst eder o da gider sene sonunda.

    hayır bu kulübün başkanını falan da yakından tanıyorum. ailecek mükemmel insanlar. keşke oğluyla konuşsaydım da osman özköylü'yle devam etmeleri konusunda ikna etmeye çalışsaydım.

    not: bu entry aslında daha uzundu ancak sözlüğe telefondan girince bir şeyler oluyor, siliniyor yazdıklarım. bir sıkıntı var yani moderasyon haberiniz olsun. gala ios yaparım isterseniz :(
App Store'dan indirin Google Play'den alın