resim
Roberto Mancini
Görev:Teknik Direktör
Takım:Suudi Arabistan
Yaş:59
Uyruk:İtalya
  • 4082
    günahıyla sevabıyla galatasaray'da bir sezon geçirmiştir. bana göre başarısızdır. kimse kusura bakmasın da 2013-14 sezonunda feneri şampiyon yapanların başında gelmektedir.

    geçmişe bakmak bize hiçbir şey kazandırmaz. fatih terim de geldi geçti başkaları da. türkiye kupasını ben başarı olarak görmüyorum. yani gazozuna teneke bir kupadır gözümde.

    bunların dışında da işte iç sahadaki birkaç farklı skorla aldığımız galibiyetler dışında yine bekleneni verememiştir. hatırlıyorum da özellikle şubat-mart-nisan civarı sneijder'in eline bakıyorduk, onun dışında bir şeyler yapan kimse yoktu. deplasmanlardaki rezalet futbolu da görmezden geliyorum, zira hatırlamasak da olur.

    bir rijkaard bile değildir. arada instagram'dan galatasaray taraftarını okşar prim yapar falan. benim için bunun bir önemi yoktur. geldiği ilk günden beri başarılı olamayacağını biliyordum, olamadı da.

    ara dönemde yaptığı transferler ise tam bir faciadır ve bize maddi külfet olarak geri dönmüştür. alex telles dışında -ki o da ne derece gelişir belli değil- kısmen yararlı transferi yoktur.

    ayrılmadan önce ünal aysal ile yaptığı görüşme de az çok bellidir; malum istenilen transferlerin yapılamayacağını ve muhtemelen gelecek sezonda hedeflerin küçüleceğini belirtmiştir aysal.
    nitekim prandelli'nin hedefimiz lig demeçlerinin temelinde ünal aysal'ın sezon başındaki bu düşüncesi yatmaktadır ki yapılan/yapılamayan transferler de bunu kanıtlar nitelikte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın