resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5973
    hakkında karmaşık duygulara sahip olduğum emektar futbolcumuz. galatasaray'da ilk sahneye çıktığı günden beri kendini çok daha fazla geliştirebilirdi ama yapamadı. galatasaray tarihinde ikonlaşmaktan fazla sosyal medya ikonlarından oldu.

    ama bu sezon ki hikayesi gerçekten takdire şayan. kaptanlık elinden alındı, kadro dışı kaldı ama o hiç bir yere çıkıp konuşmadı. birileri aracılığıyla laf da taşımadı. tek yaptığı şey çalışmak oldu. bunu şu anki performansından çıkarabiliyoruz. yine eski hatalarını yapıyor mu ara sıra? yapıyor. kademe hatalarını zaman zaman görüyoruz. ama prandelli onu kadroya yeniden aldığından beri gösterdiği performans ve yaptığı asistler, tek bir yere bile çıkıp "kadro dışı kaldığımda şöyle zor günler geçirdim ama yılmadım çalıştım" demagojisini, klasik türk ajitasyonunu yapmıyor. sessiz sedasız işini yapıyor ve galatasaray'ın sağ beki benim diyor.

    neden engin baytar da sabri gibi affedilmedi? çünkü engin sağa sola para fırlatıp büyüttüğü göbeğini kaşırken, galatasaray'ın çocuğu sabri yılmadı, çalıştı. belki sezon sonu ayrılır, yerine daha iyi sağ bek gelir veya tarık'ı falan yetiştiririz bilinmez fakat zamanında kadro dışı kalmasına sevindiğim sabri, beni mahçup ettiğin için sana teşekkür ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın