• 218
    sıradaki yazı tüm fifa ultimate teamcilere gelsin:

    haftaya 12 ocak günü ballon d'or açıklanacak. yani önümüzdeki pazartesi yılın en iyi 11'i ve de oyuncusu ödülleri sahiplerini bulacak. bunu takriben sırasıyla yılın savunmacıları (muhtemelen 2 gün arayla), yılın ortasahaları ve de yılın hücum oyuncuları paketlerde olacak. salı-çarşamba savunmacılar olsa, perşembe-cuma orta sahalar, cumartesi-pazar hücumcular ve son olarak ibneler pazartesi salı da hepsini birlikte paketlere koyarlar. (geçtiğimiz senelerde böyle olmuştu).

    bu da şu demek olur, haftaya pazartesi ile birlikte market crash baslar, haftasonu mavi messi ve ronaldo'nun paketlere girmesiyle piyasa dibi görür ve takip eden salı veya çarşamba sonrasında da yerle bir olan piyasa yavaş yavaş yükselmeye başlar.

    yani oyuncularınızı iyi fiyatlardan elden çıkartmak için son günleriniz. haftasonu insanların "panic sell" dedikleri dalga gelirse fiyatlar bu haftasonundan düşmeye de başlayabilir. ben saglama aldım kendimi değerli oyuncularımı sattım, haftaya marketin allak bullak olmasını bekliyorum.

    iyi oyunlar dilerim.

    ek not: bu da attığım bir gol http://www.youtube.com/watch?v=ydc5q58gdpu
App Store'dan indirin Google Play'den alın