• 910
    bu takımı kuranlar resmen futboldan anlamıyorlar. hele hele türkiye liginden hiç anlamıyorlar. takıma bakıyorsun şampiyon olmuş futbolcu yok ve şampiyon olmak istiyorlar. yahu şampiyonluk yolu çok meşakatli, yollarda tehlikeli uçurumlar var. bu yolun ustaları bile zorlanıyor ama yola yeni ehliyet almış olan adamlarla çıkıyorsun. bi gazla düz yolda basıyorsun ama arayı açamıyorsun, tehlikeli yola geldiğinde patlıyorsun.

    orta sahada veli-atiba ikilisi eyvallah enerjikler ama ya futbol aklı? yok. tecrübe? yok.

    bu takıma sezona başında veli'nin yerine melo tarzında futbolun bütün tedrisatından geçmiş, tecrübeli bir orta saha oyuncusu bir de tecrübeli bir stoper alsalarmış şampiyonluk yolunda zararları az olurdu. son şampiyonluklarında devre arasında aldıkları yusuf şimşek transferini de mi hatırlamıyorsunuz? adam sırf tecrübesiyle maçları çeviriyordu.

    veli kazmasının yerine aynı kazmalıkta ama çok daha tecrübeli olan selçuk şahin'i alsalar daha faydalı olur. selçuk evet şahin olan. gülme arkadaşım. selçuk ligi bilen ve her türlü pisliği çaktırmadan yapan birisi. tecrübesiyle maçları çekip çevirir. veli gibi salakça kırmızı kart yemez, yedirir. en azından her gs maçında gol atma şansı var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın