• 180
    fikret orman, babam, fenerli ve beşiktaşlı bir arkadaş okey masasındayız. ben yancıyım. :(

    öhöm, neyse. içeri gittim iki dakika, evdeyiz bu arada. ev rüyamda bizimmiş ama gerçekte bizim olan evle pek alakası yok, buralar teferruat. baktım fiko* içeride şunu dinletiyor millete :

    http://www.youtube.com/watch?v=xQKQhsifWEg

    ama kendisi söylemiyor bu sefer, beşiktaşlı bir taraftarın söylediği bir versiyonuymuş. sonunda da 'ulan cimbom kötü de fenerin taa' diye bir küfür ediyor beşiktaş taraftarı. bizim fenerli arkadaş da gülüyor işte, ya boşver bunlar ne zaman dara düşse iktidara yanaşır diye.

    ben de bağırıyorum bunun üstüne, 'lan şerefsizler götünüze şikeden tekme vurdular, hala konuşuyorsunuz vırvır' diye. babam; 'oğlum sus' falan diyor, fikret orman, babama 'onaylamayan misafir bakışı' atıyor falan, nafile. neyse gittim içeri tartışma hararetlendi, 'ibrahım akın, atı kimden aldı lan yavşaklar' dedim, beşiktaşlı arkadaş 'kes lan' dedi, tam müthiş sağ yumruğumla yapıştırıcakken uyandım.

    uyandığımda yumruğum havadaydı anasını satayım. nasıl sinirlenmişsem kalbim güm güm atıyor. rüyanın öncesi de var da o kısmı galatasaray'la alakalı değil. başka bir komşuya dalıyordum bu sefer de afdafds.

    bunu yorumlayacak bir psikanaliz uzmanı veya rüya tabircisi arıyorum. o değil de akşam maçı kazanacağımıza yordum ben bu rüyayı.*

    edit : skor da 2-3 hatta. son gol sneijder.
App Store'dan indirin Google Play'den alın