resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 6432
    gene boş bir muhabbete meze edilen futbolcu. iki sezondur doğru dürüst top tepmiyor, eyvallah da her nanede niye bu adamın üzerinden muhabbete yürüyorsunuz arkadaş? selçuk ister mi sneijder'ın satılmasını? geçin bu muhabbetleri. iyi futbol iyi futbolcuyla oynanır. en bariz örneği riera sol bekte oynarkenki selçuk ve telles oynarkenki selçuk örneğidir misal. riera ile pas alış verişi, riera'nın sol içi rahatlatması selçuk'a nasıl pozitif yansıyordu, açın bakın. çok alakasız bir örnek gibi gelebilir ama dediğim gibi iyi futbol; futbolu bilen adamlarla oynanır. şimdi durum böyleyken selçuk sneijder gibi dünyanın en teknik adamlarından biriyle oynamak istemez mi abi? diyelim ki sneijder gitti mahmut tekdemir geldi, bundan en zararlı çıkacak adamların başında selçuk gelir. selçuk'un sneijder'in satılmasında parmağı varsa kendi topuğuna sıkmıştır yani. iki sezondur takımın bütün başarılarının altında imzası olan adam sonuçta bu sneijder. tek başına tüm takımın götünü kurtarıyor.

    e maaş konusunda da selçuk'un herhangi bir talebi olmuş değil ki. ünal aysal kendisi önerdi yeni zamlı sözleşmeyi: http://www.futbolarena.com/...m-neden-yapildi.html
    yani selçuk ne yapacaktı? "siktir et hafız, o fazladan 500 bin euro kasın" mı diyecekti. "evet" diyen insan hayatında hiç para kazanmamıştır amk.

    bir de selçuk'u kesip yerine umut gündoğan'ı, furkan'ı koyan adamlar var. güldürmeyin insanı arkadaş. açın bakın bakalım deplasmandaki diyarbakır maçına, ne yapmış umut'la furkan. o seviyeler başka seviyeler. o beğenmediğimiz selçuk'un tek bir alternatifi yok kadroda (emre fiziklenirse belki). "yerine altyapıdan adam koyarız" adamları ağır fm'cidir, hayalperesttir.

    özetle, her mevzuda bu selçuk inan nefretinin kusulmasından gına geldi. sabri'ye de yapılıyordu bu mesela, bereket bir nebze azaldı. selçuk iki senedir epey kötü ama taraftarın bu tavrı durumu düzeltmek bir yana iyice vahimleştiriyor. belki de biraz az konuşsak daha faydalı olabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın