• 38
    3. ceyreginde kaybettigimiz mac oldu. uzuldugum tek nokta, 4. ceyrekte 16 sayidan maci son topa getirip basit bir savunma hatasiyla bitime 4 sn. kala yedigimiz 3'lukle kaybetmek oldu. savunmada herseyi yapan ve maca bizi ortak eden sinan'in son topta ustunde iki adam olan zack wright'a dalip adamini kaybetmesi zaten disardan cilgin atan ibb'ye maci kazandirmis oldu. aslinda carter'la son sutu da bulduk ama olmadi.

    kazanmak ya da keybetmekten daha onemlisi, uzun suredir atan kazanir tarzi maclari surekli kaybediyor olusumuzun, artik isin savunma yonunu ciddiye almak zorunda oldugumuzu gosteriyor olmasi ama malesef ergin ataman henuz dogru besleri ve dogru rotasyonu tam olarak oturtabilmis degil.

    ikinci yari pocius'u uzun sure bench'te unuttugumuz, erceg ve micov'un dis atislarda potayi dovdugu bir gecede, 3. ceyrek boyunca carter ve sinan da potaya gitmeyi unutunca yapicak pek bir sey kalmadi.

    arroyo'nun aslinda gayet sicak ve etkin oldugu bir maci kaybetmemizin tek mantikli aciklamasi takimin dogru top paylasimi ve saha ici organizasyonunun oturmadigini gosteriyor.

    ergin ataman'in mac sonunda takima sinirlendigi ve ceza antrenmanlarini devreye sokacaginin sinyallerini vermesi aslinda her sene sezon devam ederken yeni takim olusturmak zorunda kalisimizdan hep beraber biktigimizin ispati gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın