resim
Ali Rıza Sergen Yalçın
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Türkiye
  • 1058
    harcadığı yeteneğinin büyüklüğü, başarısızlığının büyüklüğü ile doğru orantılıdır. o yüzden bana göre türk futbol tarihinin en başarısız futbolcularındandır.

    bir de orada burada kendini yıldız futbolcu olarak tanımlamıyor mu deliriyorum. yıldız futbolcu dediğin tanju'dur, hakan şükür'dür, hagi'dir. sergen sadece fazla yetenekli fakat başarısız bir futbolcuydu. kendisinden hep yıldız olması beklendi ama o olamadı. almanya maçı'nda, chelsea maçı'nda falan yaptıkları beni ilgilendirmiyor. münferit maçlarda iyi oynayıp kahraman olan çok futbolcu var. ibrahim üzülmez'in de barcelona sağ kanadını hallaç pamuğu gibi attığı maç gördü bu gözler. devamlılığı olmayan yıldız futbolcu takımına her zaman sezonu kaybettirir. güvenir yola çıkarsınız. kadronuzun ağır topu olur. fakat o bekleneni veremez. bana göre sergen takım için tam bir baş belası futbolcudur.

    disiplinli olsaydı hepsini top diye oynardı ama ben takımımda bir ergün pembe'yi, bir okan buruk'u tercih ederim sergen'e açıkcası.

    ama komik ve ilgi çekici adamdır o ayrı. ama televizyona bile konuşacağı konuyla ilgili hazırlanmadan, bilgi toplamadan çıkıyor. sergen işte... yaptığı işe saygısı yok adamın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın