resim
Miroslav Stoch
Takım:-
Mevki:Sol Kanat
Yaş:34
Boy:1.67
Uyruk:Slovakya
  • 768
    14/15 sezonunda al ain 'de 8 maçta 8 gol atmış fenerbahçe'nin sözleşmeli futbolcusu.

    13/14 sezonunda ise paok'ta da başarılı bir performans göstermiş ve takımın vazgeçilmezi olarak 41'i ilk 11 olmak üzere 46 maçta forma giymiş 10 gol atmıştır. ancak ertesi sezon neden paok bu denli oynattığı bir futbolcuya tekrar kadrosunda yer vermemiş (ya da veremedi) ve neden birleşik arap emirlikleri'ne gitti?

    anladığım kadarıyla paok yıllık ücretinin tamamını bile vermiyordu. al ain ise 1 milyon euro kiralama bedeli ve yıllık ücretinin tamamını vermiş. üstelik sakatlığa karşı 5 milyon euro sigorta yapmış.

    herşey iyi güzel de fenerbahçe bu adamın sözleşmesini 2 sene daha uzattı. 2 sene sözleşmesini uzattığın adamı niye al ain'e gönderiyorsun? ekonomide fırsat maliyeti diye bir olay vardır. senin cebine 3 milyon euro girdi de ee sonra. bu adamın piyasasını düşürüyorsun futbolunu belki geriletiyorsun?

    yani senle sözleşmesinin son sezonudur ve sözleşmeyi uzatmayı da düşünmüyorsundur, kadronda da yer vermeyeceksen maksimum kazancı sağlamak istersin. futbolcu umurunda olmaz yollarsın en iyi para veren takıma sonra da ne tezek yiyorsan yersin dersin. ama 2 yıllık sözleşme uzattığın genç sayılabilecek bir futbolcuyu al ain'e göndermek... bilemiyorum altan, bilemiyorum. sanırım bu işten ben pek anlamıyorum.

    edit: anladım sanırım, biraz avrupai hayattan, barlardan, gece hayatından kopsun adam olsun öyle gelsin istanbul'a demiş olabilirler. *

    edit2: yoksa bu sene yabancı kontenjanı sıkıntısından; zaten avrupa da yok, seneye avrupaya gideceğiz hem yabancı kontenjanını da kaldırtacağız diye mi sözleşme imzalandı. sorular sorular.
App Store'dan indirin Google Play'den alın