• 1
    iyi akşamlar, iyi geceler ahali.

    daha önce sözlüğümüzde de 2-3 kere bahsi geçmiş bir konuyu, başlığını açarak resmi olarak aktifleştirme zamanı geldi.

    leyla’dan sonra, esasen oldukça basit bir fikre dayanan bir gönüllülük projesi. birkaç duyarlı tıp öğrencisinin kıvılcımını çaktığı ve an itibariyle de hızla büyüyüp tüm tıp fakültelerinin pediatrik onkoloji servislerini ısıtmakta olan bir alev adeta. tıp fakültesi öğrencileri, çalıştıkları hastanenin pediatrik onkoloji servisini ziyaret ediyor, günlerinin büyük çoğunluğunu hastanede geçirmek zorunda kalan çocuklarla vakit geçiriyor, onların dünyasına dahil olmaya çalışıp bu hayattaki en çok istedikleri birer dileklerini gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

    içinizde bu güzel çalışmada bireysel olarak bulunmuş olan arkadaşlar hatırlıyorum, şimdi hepimizin bir adım atması için fırsat var önümüzde.

    ben istanbul tıp fakültesi'nde intern dr. olarak bulunuyorum, dolayısıyla istanbul'la alakalı olarak soru/katkısı olacak arkadaşlar direkt olarak bana ulaşabilir. türkiye'deki diğer tıp fakültelerinde bulunan sözlük yazarlarının da bu konuya duyarlı yaklaşacaklarına eminim. ilk olarak bu güzel oluşumun resmi sitesi ve facebook sayfasını paylaşıyorum, inceleyip dönüş yapmak için de sitesinde yer alan talimatları izlemek yeterli. daha önce de söylediğim gibi, benimle de irtibata geçebilirsiniz.

    resmi sitesi - http://istanbultip.leyladansonra.com/?p=14
    facebook sayfası - https://www.facebook.com/...a?ref=ts&fref=ts
App Store'dan indirin Google Play'den alın