resim
Diego Ribas da Cunha
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:On Numara
Yaş:39
Boy:1.73
Uyruk:Brezilya
  • 444
    sezon başında transferi bile yanlış olan fenerbahçe'nin basma kalıp 4-3-3 sistemini bozan ve 6 savunmacı 4 hücumcu tarzı çağ dışı bir oyuna iten oyuncu.

    gelirken çok büyütülen diego son sezonda kaç maç oynamış bakmak lazım. son sezon altmış küsür maç yapan atletico madrid takımında 13 maç sahaya çıkabilmiş. kaçı ilk 11 kaçı sonradan onu da bilmiyorum. (kaynak:wikipedia)

    şimdi böyle kariyeri yaşı itibariyle (29) aslında zirvede olması gerekirken düşüşe geçmiş bir oyuncuyu türkiye gibi fiziksel manada çok zorlayan (tekme, sertlik vs.) hem de zemin olarak da kötü şartlara sahip bir lige almak hata. üstüne üstlük takımın oturmuş düzenini de bozunca diego tutmayan transferler statüsüne girdi malesef.

    bunu görmek için alim falan olmaya da gerek yok. futboldan anlayan herkes bunu görebilir ama beşiktaş bunu son dönemde önder özen ile yıkma girişiminde bulunsa da popülarite için üne dayalı transfer politikası güden büyük kulüplerimiz için hiç şaşırtıcı bir durum değil tam aksine onlarca kez gördüğümüz artık kabak tadı veren bir durumdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın