resim
Semih Kaya
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 3757
    semih kaya'nın yer tutma problemi fundemental olduğu kadar bence konsantrasyonla ilgili. sadece bu sezon yediğimiz gollere baktığımda büyük bir kısmında kenardan gelen yerden veya havadan ortalarda golü atan oyuncunun bom boş ve hiç bir müdahele olmaksızın toplara vurduğunu görüyoruz.
    top sol kanattan sıfıra indiğinde orada bir tek stancu var. semih topu takip edeceğine golü atacak oyuncuya yaklaşsa stancu kafayı vuramaz. basit bir temas, omuz darbesi bile pozisyonunu bozdurur. ama inanılmaz dalgın ve adeta nerede olduğunu unutmuş bir halde.
    ha semih böyleyken chejdou çok mu iyi? topu kullanmadaki becerisi, topu oyuna sokması, gol atması vs.. bunlar artı özellikleri ama defansta en az semih kadar o da rakibini sürekli kaçırıyor. ve ceza sahasına inen yerden havadan toplarda çok hata yapıyor. ama takıma hücum anlamında katkı yaptığı için semih'in hataları kadar göze batmıyor.

    beşiktaş maçında ben olsam kesinlikle hakan balta- chejdou ile oynardım. eğer semih o maçta oynarsa büyük ihtimalle maçı galatasaray kaybeder sadece maçı değil semih'i de kaybedebilir. semih'in biraz kenara gelip kendini dinlemesi ve neden bu kadar gerilediğini analiz etmesi gerekir. umarım hamzaoğlu bu değişikliği yapar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın