• 110
    http://galatasaray11.com/kadro/balikesirspor-1709

    sözlük yazarlarının oynamasını en çok istedikleri ya da şans verilmesini istedikleri oyunculardan kadro yapayım dedim. sonuç: sağ kanada da düzgün bir transfer yaparsak, kalan maçlarda rahatça küme düşebiliriz.

    işin abartısı bir yana şu kadroda 11 de oynaması gereken futbolcu yok şu an için. belki ilerde sinan ve emre çok çalışarak girebilirler. diğer oyunculara gelirsek; hakandan zaten kaç kere dilimiz yandı akıllanmadık hala. koray 3 tane teknik direktör gördü 1 yıl içerisinde veysel stoper oynadı yine koray oynatılmadı. arsenal maçında tarık'ın defansının ne halde olduğunu gördük. umut furkan diyarbakır maçında bile kendilerinì gösteremediler hatta sahanın en kötülerindendi. pandev desen menajeri kendisi dedi bu fizikle 2. ligde oynayabilir ancak.

    bu kadrodaki futbolcularda hala israr etmektense devre arasında elimizden çıkarmaya bakmalıyız. zira bu finansal fair play denilen zımbırtı beni korkutmaya başladı yavaştan. ha dersenizki burak selçuk eşek yüküyle para alıyo onlar gitsin size kesinlikle katılırım. ancak yattıkları yerden 3 milyon alan bu iki oyuncu gitmeyi aklından bile geçirmiyodur teklif varsa bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın