• 44
    galatasaray futbol takımı daha önce defalarca diyarbakır'a gitti. yanlış hatırlamıyorsam hiçbirinde de otobüsü taşlanmadı. bu maç öncesinde de yine güzel görüntüler vardı fakat takım otobüsü stadyuma giderken yaklaşık 10 kişilik bir grup tarafından taşlanmış ve otobüsün camları kırılmış. tek tesellimiz futbolcularımıza bir şey olmamış olması. ne yazık ki provokatör şerefsizler her yerde iş başında. bu olay yüzünde tüm diyarbakır halkını suçlanmasını doğru bulmuyorum. zaten söylenene göre maç öncesi galatasaraylı futbolcuları da tek tek tribünlere çağırmışlar.

    umarım maç öncesi istiklal marşı'mız da ıslıklanmaz. zira istiklal marşı türk ırkının değil, anadolu halklarının ortak zaferinin marşıdır. bu marşa saygısızlık yapan herşeyden önce kendi atalarına, kendi geçmişine saygısızlık yapar. umarım diyarbakır halkı, galatasaray şehirlerine kadar gelmişken bu güzel ortamı bozacak hareketlere müsade etmez. bölücülüğe ve teröre açık destek vermez.

    ayrıca diyarbakır b.b spor'a balçova yaşamspor muamesi yapmak da doğru değil. zira aralarında klasman farkı var. zeminin de ağırlığını hesaba katarsak maç beklediğimizden biraz daha zor geçebilir.

    ekleme: ne yazık ki diyarbakırlı ırkçılar istiklal marşımızı ıslıklamışlardır. yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın