resim
Demba Ba
Görev:Kulüp Sahibi
Takım:Albion SD
Yaş:39
Uyruk:Senegal
  • 374
    beşiktaş bizden daha formda, daha kenetlenmiş durumda ve bizden daha fazla mücadele veriyor. eğer bu maçı kaybedersek 4-5 maçta yakaladığımız havayı kaybedebiliriz. devre arasına lider girmek müthiş olur. hiç de öyle ba varken yenemeyeceksek yenmeyelim o zaman demeye gerek yok. ba yokken kazanma ihtimalimiz artar mı ? artar. o zaman bitti sokarım beşiktaşlıların ağlamalarına galatasaray'ın menfaatlerini mi düşüncem ağlakları mı ?

    öyle bir durumdayız ki ba varken yenelim de göt olsunlar riskine giremem, 4-5 maçlık formumuz takımın bu yıl ki kalıcı durumu haline gelmeden bütün maçları minimum kayıpla atlatmalıyız. takım kendine tam olarak inanmadan alınacak bir derbi mağlubiyeti bütün sezonun mahvedebilir. bu riski nasıl alıyorsunuz anlamıyorum. takıma güvenmekle falan alakası yok bunun. mersin ilk yarı 5 tane yüzde yüzlük gol kaçırdı onları yesek ikinci yarı takım ne hale gelirdi ve 100 küsür yıllık tarihimizin en büyük kara lekesini alırdık bunları hiç düşünmüyor musunuz ? resmen pamuk ipliğine bağlı her şey 3 yıl sonra ilk defa takım gibi oynamaya başladık ve daha oturmadı bu takım olgusu.

    siz allah bilir galatasaray'ın 3 yıldır 3 maç üst üste takım gibi oynamadığının da farkında değilsinizdir.

    sonuç: yıllar sonra ilk defa toparlanmaya başlayan bir galatasaray var. ve pamuk ipliğine bağlı gidiyoruz bir derbi mağlubiyeti bize sezonu kapattırabilir. da varken kaybetme ihtimalimiz artar. verileri koyun yerine işte. he sezon başından beri hamza'yla böyle oynuyor olsak tamam bir mağlubiyet bizi sarsmaz deriz. ama şu an öyle bir sarsabilir ki aman aman.
App Store'dan indirin Google Play'den alın