resim
Alex Nicolao Telles
Takım:Al-Nassr
Mevki:Sol Bek
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Brezilya
  • 1432
    ortalarını geliştirdiği taktirde piyasası acaip yükselecek bek. ben bu çocukta ışığı görüyorum. cesaretli oynamaya başladı. mesela her maç 2-3 defa driplingle rakip savunmayı geçip sıfıra iniyor ve orta yapıyor. defansif anlamda da kadromuz içerisinde bulunan eboue dahil en iyi bek oyuncusu. bindirmeleri rakibi yıpratacak seviyede.

    hamza hoca orta yapmayı öğretirse bu adama hakkındaki yorumlar bir anda değişecektir. en azından 2014 sezonu 13. ve 14. haftalarda sabri'nin yaptığı rakip defansın arkasına sarktıktan sonra pas vererek golü attırma işini yapabilmesi lazım.

    işte üretim toplumu olmak burada başlıyor. bir işi yapamıyor diye potansiyeli olan bekinizi sıradan ilan edip gönderebilirsiniz, ya da o işi yapmayı öğretip elinizdeki oyuncunun potansiyelini ortaya çıkarırsınız.

    bilemiyorum bir futbolcuya orta yapmayı öğretmek için dünyada hangi methodlar uygulanıyor, ancak bilinen methodların hepsi telles üzerinde denenmeli. bir kobay faresine davranıldığı gibi hoyratca eğitmeliyiz telles'i. yorgunluktan ağlayana, ayakları şişene, defans oyuncularımızın kafası gelen toplara vurmaktan kalınlaşıncaya kadar orta çalıştırmalıyız bu adama.
App Store'dan indirin Google Play'den alın