resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 7372
    20 aralik 2014 galatasaray mersin idmanyurdu macinda servet cetin'in sert bir sarjla dusurdukten sonra kendisiyle ve hakemle gereksiz inatlasmasi sonucu once sozlu olarak daha sonra da bir "penis tutma" (!) hareketi ile servet'le cevaplasan oyuncumuz.
    eger ulkede futbol objektif bir ortamda adaletli sekilde yonetiliyor olsaydi servet ile birlikte bir ceza alsinlar derdim cunku faulu yapan servet, israrla tahrik eden yine servet.ayrica kufur eden de servet !
    ama su ortamda dovizi ,bankasi, faizi vs si para carkinin oldugu yerde ben faize inanmiyorum diyerek nasil zarar edilirse, sneijder'in ceza almasini istemek te o kadar naif bir dusuncedir ve bize oyle zarar getirir.
    su ikiyuzlu ortamda adaletin carklari neden sadece bizim icin donecekmis? o nedenle ceza alsin istemiyorum. ne zaman emre belözoglu , volkan demirel gibi adamlar hakettikleri cezalari alirlar o zaman biz de cikar deriz cezasi neyse ceksin diye bizimkiler icin...

    yine de ben ona degil de sozlukte ceza almali diyen onca galatasarayliya takildim. iste galatasaray taraftari bu kadar asil ki , bir gram haksiz avantaj istemiyor kendi lehinde.ceza almasin diyenler de benim gibi, tff, pfdk, mhk, tahkim gibi kurumlara inancini kaybetmis ve "bir enayi biz miyiz?" diye dusunenler...

    rakibimiz her hafta penaltiyla mac kazanirken, iki penaltimizin verilmedigi macta, verilen tek yuzde yuzluk penaltimizi bile ispat ettirmeye ugrastiriyorlar bize burak yilmaz uzerinden algi yaratiyorlar.

    o nedenle ceza almasin wes.

    edit : ayrıca aynı şeyi bir fenerli futbolcu yapsa fener taraftarının yüzde yüzü ya pişkinlik yapar, ya da yaptıysa oh olsun derdi. iyi ki fenerli değilim demek için bir sebep daha.
    ayrıca wes'in hareketi yaptıgında tam önündeki tribündeydim , net bir şekilde izledim pozisyonu ve servet ısrarla tahrik ettiği için en sonunda sneijder'de bu hareketi yaptı ama çok kısa bir süre için.
App Store'dan indirin Google Play'den alın