resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 5921
    galatasaray'ı en fazla zarara sokan topçulardan biridir. kendisini takımdan kesmek için yerine yapılan transferlerde 1.5 yıllığına eboue'den alınan verim dışında hiçbir fayda görülememiştir. 11. sezonunu oynuyor takımımızda. sabri'yi seviyor muyum sevmiyor muyum belli değil. bazen durgun giden maça sonradan giriyor ve maça manyak bir heyecan geliyor, bazen real madride karşı ayağının dışıyla asist yapıyor; bazen de önündeki topa uzaylı muamelesi yapıyor. dengesi yok ama dengesiz demek ayıp olur. ya sabri işte, türk futbolunun yıllarca hatırlayacağı nam-ı diğer reis sabri.

    kendisi 2003-2004 sezonundan itibaren takımın değişmez parçalarından biri. kendisi a takıma çıktığından beri sağ beke yapılan transferler (benim hatırladıklarım):
    tarık çamdal
    veysel sarı
    emmanuel eboue
    ali turan
    serkan kurtuluş
    salih dursun
    hamit altıntop

    büyücüye mi gidiyor her transferde, her yeni gelen hocanın kasetleri mi var elinde bilmiyorum ama, bu sezon takıma monte edildiğinden beri faydalı olduğunu düşünüyorum. bizi bir tık bile ileri götürecek kalitesi bulunmamakta ancak şu an takıma zarar da vermemekte.

    ne öldürüyosun sabri, ne güldürüyosun ama oğlunu çok seviyorum. baka baka doyamıyorum. allah bağışlasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın