• 1009
    20 aralık 2014 galatasaray mersin idman yurdu maçında trt'ye verdikleri özet görüntülerde ne kadar yanlı oldukları çok açık şekilde görülmüştür.

    -ilk golümüzden önce burak'la mersin'li oyuncu yan yana topun peşinden en az 10 metre koşarken, mersinli oyuncu açık şekilde burak'ın gitmesini engelliyor ve sarı kart yiyor. mersinli oyuncu doğru dürüst itiraz bile etmiyor bu karara. özet görüntülerde ise pozisyon tekrarında o 10 metrelik koşuşu değil de son 1 metrelik koşuşu yani mersinli oyuncu burak'ı engelledikten sonra kendisine avantaj sağladığı andan itibaren gösteriliyor. bu şekilde yorumcular da bunun faul ve sarı kart olmadığını söylüyor.

    -ilk yarı da servet'in topu net biçimde elle kestiği pozisyonu ben maç oynanırken açık şekilde gördüm ama özet görüntülerde nasıl olduysa omuza çarpmış gibi gösteriliyor (!) ayrıca 18 adet kameranın olduğu lig tv saçma sapan uzaktan çekilmiş bir kamera ile bizlere sunuyor.

    -fenerbahçe'nin erciyes maçında kazandığı penaltıyı sunma biçimleri ayrı bir komedi zaten. gökhan'ın ittiği oyuncu resmen uçuyor ama nasıl oluyorsa gökhan kameralarda gözükmüyor bile. canlı izlediğimizde herkes gibi bizde net itildiğini gördük ama özetlerde öyle bir itilme anı yok. sihirli ve görünmez bir el tarafından itiliyor erciyes'li oyuncu.

    geçen gün de aynı şekilde uyarmıştım yine uyarayım. yayıncı kuruluşun özet görüntülerine asla ve asla inanmayın. maç içinde ne görüyorsanız ona inanın. çok güzel bir şekilde algı operasyonu yapılıyor ve biz de bunu bir güzel yiyoruz. bana inanmıyorsanız hıncal uluç'un programlarınızı izlemenizi tavsiye ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın