• 104
    amaci nedir merak ettigim takim. bir rezerv takim olabilir, bu da yasi buyuk futbolculari oynatmasina imkan saglayabilir ama bu takimin onceliginin a takima gencleri hazirlamak oldugu gercegini degistiremez.

    ogrendim ki bu takimda engin baytar, yigit gokoglan falan oynuyormus. galatasaray tarafindan kadrodisi birakilmis, satis listesine konulmus, muhtemelen gunler sonra takimdan ayrilacak iki kafasiz adam, rezerv takimimiz daha basarili olsun diye oynatiliyor! vallahi yazik. genc cocuklara verilecegi yerde bu adamlara verilen sureler, bu kulubun sokaga sadece para atmadigini gosteriyor.

    bu takimda a takimdan sadece yeterince sans bulamayan ve sakatliktan donen oyuncular fiziksel aciklarini kapatsin diye oynatilir. geri kalan roller genclerindir. engin rakip cocuklari calimlayip gol atinca kazanilan macin, gelen sampiyonlugun bu kulube hizmet ettigini sanan hocalar kimse ciddi ciddi sorgulanmalidir.

    amac dandik rezerv ligde sampiyonluk mu yoksa a takima oyuncu hazirlamak mi? engin'le gelecek galibiyet mi, bir gun galatasaray'da oynarim diye bekleyen cocuklarla maglubiyeti goze almak mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın