• 166
    euroleague 2014-2015 sezonu top 16 grupları kesinleşti:

    e grubu:

    galatasaray
    real madrid
    maccabi tel aviv
    panathinaikos
    barcelona
    kızılyıldız
    alba berlin
    zalgiris kaunas

    f grubu:

    cska moskova
    anadolu efes
    laboral kutxa
    nizhny novgorod
    olympiakos
    fenerbahçe ülker
    unicaja malaga
    emporio armani milano

    gerçekten grubumuzda çok zor rakipler var. ama benim yine de hoşuma gitti doğrusu. nerdeyse hiç boş maç yok. her hafta basketbol kültürü olan takımlarla maçlar oynayacağız. bütün maçlarda harika atmosferler olacak. abdi ipekçi arena'da tarihi yeni zaferler yaşanacak orası şimdiden belli.

    genel görüşler aksi yönde olsa da, ben 1-2 transferle (umarım yapabiliriz) bu zorlu gruptan çıkabileceğimizi düşünüyorum. 2 bilet real ile barcelona'ya gider, orası kesin. bir terslik olmazsa, geriye kalan 2 bilet için de biz, pana, kızılyıldız ve maccabi kapışır diye düşünüyorum. zalgiris ve bu sezon iyi maçlar çıkaran alba berlin'i geride bırakacağımızı düşünüyorum. tabi burada fikstür de önemli. özellikle de evimizdeki maçlar çok önemli. sanırım evimizdeki ilk maç zalgiris olacak. güzel bir başlangıç yapmak için ideal bir rakip. 2 maç daha seyircisiz oynayacak olmamız ise büyük bir dezavantaj. gerçi karara itiraz etmiştik, zor görünse de umarım en azından bir maç indirime giderler. çünkü taraftara fazlasıyla ihtiyacımız olacak.

    ne olursa olsun, ergin ataman ve galatasaray erkek basketbol takımı'na sahip çıkalım. bu adamlar, bu desteği fazlasıyla hak ediyor. ben, bu inanılmaz zorlu gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. ama çıkamasak bile hiç dert değil! "helal olsun" der, "canın sağolsun yenilmez armada" der, cani gönülden tebrik ederiz aslanları.

    fener ve efes'in grubuna da kısa bir yorum yapalım.

    f grubu, e grubuna nazaran daha rahat bir grup. sanırım bu sefer fener bile gruptan çıkamamayı başaramayacak. yani gerisini siz anlayın. efes'i ise savunma olarak iyi, ama hücumda yetersiz buluyorum. adam akıllı bir guard almazlarsa işleri bana göre zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın