• 21862
    takımın başında kalacak mısın? sorusu üzerine,

    "ben buradayım. şartlar ne olursa olsun son güne kadar gerek avrupa'da gerekse türkiye'de mücadelemizi yapacağız. ben de bu takımın başında olacağım"

    "geçmişte avrupa'da olympiakos ve panathinaikos takımları yaşadı. türkiye'de diğer büyük kulüplerimiz de yaşadı. galatasaray'ın büyüklüğü ve gücü ortada. kulübümüz, buradan bir çıkış yolunu mutlaka bulacaktır. arkamızda 25 milyon taraftarımızın desteği var"

    "yönetimimiz, finansal sorunlarla uğraşırken, sportif başarıyı da hedefliyor ama maalesef sporun da bazı gerçekleri var. ancak bütün bu maddi gerçekler içinde galatasaray futbol takımı şampiyonluk yolunda ilerliyor. liderin 1 puan gerisinde. galatasaray basketbol takımı için de bugünün bir dönüm noktası olacağını düşünüyorum. galatasaray bundan sonra top 16'da türkiye'yi temsil edecek. o açıdan herkesin üzerine düşen sorumluluğu en iyi şekilde yapıp şartları zorlayacağını düşünüyorum."

    - "8-9 gün içinde iki oyuncuya ihtiyacımız var"

    "iki gencimiz dışında 8 oyuncumuz var. top 16 başlamadan önümüzdeki 8-9 gün içinde mutlaka en az iki oyuncuya ihtiyacımız var. bir uzun bir de kısa oyuncu almamız gerek. bu çok büyük paralarla yıldız oyuncu peşinde koşacağımız anlamına gelmiyor ama young gibi mücadeleci, takıma katkı verebilecek en az iki oyuncu yakalamamız lazım. yönetimimiz bize bu konuda destek verirse galatasaray geçen sezon olduğu gibi türkiye'yi top 16'da en iyi şekilde temsil edecektir."

    "bu bize yaptığımızın doğru olduğuna dair büyük bir özgüven verdi. maç boyunca da bu güvenle devam ettik. tersi olsaydı 30-40 sayı gibi tarihi bir skorla yenilebilirdik"

    ergin ataman
App Store'dan indirin Google Play'den alın