• 100
    dallas açısından önemli bir takasla maverick oldu. dallas'in kadrosunda yer alan nelson ve barea defansif anlamda çok büyük sıkıntılar yaratıyordu. felton ise zaten allah'a emanet. rondo top dağıtımı konusunda bir usta ve rondo'nun dallas açısından aslında hem oyun kurucu hem de pivota top indirme ve pivotu oyunun içine katma konusunda o mevkide de bir gelişme olarak düşünülebilir. karşılığında nelson ve kısıtlı süre alan crowder'in verilmesi dallas'a bir şey hissettirmez ama brandan wright'in yerinin mutlaka doldurulması gerekiyor.

    dallas'in şampiyonluk konusunda iddialı konuma gelebilmesi için parker, westbrook, paul, curry, conley gibi guardlari olan batı konferansında onlarla boy ölçüşecek birine ihtiyacı vardı ve aslında yıldız bir oyuncuya karşılığında çok bir şey vermeden sahip olmuş oldular.

    son bir not: verilen 2015 1. tur draft hakkı 1-3 ve 15-30 arası sıralar korumalı. dallas'in 4-14 arası bir sıra alması durumunda draft hakkı boston'a geçecek. bunun için de dallas'in playofflari kaçırması gerekiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın