• 2296
    18 aralık 2014 tarihinde parasını almamış, bilmem kaç tane oyuncusunu sakat vermiş, belki de tarihinin en zor günlerini maddi manevi yaşayan basketbol takımını euroleague'de top 16 ya çıkarmışlardır. bu adamlar zaten son 2 senenin gerçek şampiyonu. şampiyonluk öyle kupa ve maç almakla olmaz. bu adamlar karakter olarak şampiyonlar. futbol takımımızda falan çok karakterli adamlar gördük yıllarca ama basketbol takımımızın son 2-3 yıl da gösterdiği karakteri kolay kolay bulamayız engelli aslanlarımız hariç. ulan para almıyolar, sakatlar var, takımın yarısı para ödenmemiş diye gitmiş, son mac lider olympiakos ile oynuyosun ve 7 kişisin ama terinin son damlasına kadar mücadele edip son 16 ya kalıyosun euroleague de..

    olm bakın. bu soyledigim benim için de geçerli.. anlık sinirler ile tepkiler verip bu takımı ergin hoca'yı falan eleştiriyoruz. eleştiri normal de bazen bokunu cıkarıyoruz. yapmayalım artık. yüzümüz olmasın yapmayalım..ergin hoca'da hata yapar, formsuz da olur, basketbolcularımız da hata yapar formsuz olurlar, gün gelir insan psikolojisi ya isteksiz de olabilirler anlamamız lazım. bu adamlar bize son 3-4 yıl kimsenin yaşatmadığı mutluluğu yaşattılar.

    hepsini alınlarından öpelim. adamın dibi hepsi.

    bundan sonra ben de dahil ergin hoca'yı ve bu takımı eleştirirken kelimelerinize uslubunuza dikkat edin ağzınıza vururum terlikle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın