• 2293
    takım bas bas bağırıyor biz euroleague takımıyız. biz desteği hak ediyoruz diye. iyi günde kötü günde bağırıyor. koçundan oyuncusuna herkes hak ediyor.
    fakat 18 aralık 2014 galatasaray olympiakos basketbol maçında bile yeterli destek yok yeterli ilgi yok. şu yapılanı futbol takımı yapsa herkesin aklı çıkardı. adamlar aylardır maaşlarını alamıyor. geçen seneden kalma primleri bile daha yatmamış. 35 yaşında arroyo var her maç 40 dakika oynuyor. maçları 6-7 kişilik rotasyonla oynuyoruz. en kritik maçta seyircisiz oynayıp hemen her sene final foura kalan euroleague devi olympiakos'u yendiler euroleague'de top16'ya kaldılar ama dandik yiğit gökoğlan selfiesi kadar ilgi alamayacaklar. kulübümüzde asalaklar ceplerini doldurup sağda solda aptal aptal hareketler yaparken bu aslan yürekliler ilgisiz, maaşlarını almadan neredeyse maçın tamamında dinlenmeden futboldaki şampiyonlar ligi seviyesinde maç kazanıyorlar.

    tamam bu adamlar zengin ihtiyaçları yok ama hepsi kaliteli oyuncular. isteseler bonservissiz gidecekleri takım bulmaları çok kolay. kaçımız maaş almadığımız yerde eleman azlığı, ekstra yük, ekstra mesai ile çalışmaya devam ederiz?

    yazık...
App Store'dan indirin Google Play'den alın