resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2376
    zeki desen değil,
    çevik desen değil,
    ahlaklılığın semtine uğramaz.

    nasıl ki sinan akçıl kalbimin sesi olsa bile dinlemezsem, kendisi de babamın oğlu olsa adam yerine koymam. haketmiyor çünkü. bir kere adam değildir, kendi emekliliği yaklaşırken kendi gibi birisini yetiştirmek yoktur amacında. sanatçı kendisinden daha iyi bir sanatçı yetiştirmezse, hep eksik kalır. kendisi de kalecidir ama kendisinden iyi olacak mert günok' a formayı çıkarıp, "al kardeşim, bu maç sen oyna, gelişmen lazım" diyecek büyüklüğü gösterememiştir. sonuçta kalecilik öyle bir mevki ki sağı solu göbeği önü arkası yok, sadece tek bir kalecilik mevkisi var ve onu da paylaşması lazım.

    kendisi herhangi bir eğitim altyapısı, yabancı dili, sosyal yönü bulunmadığı için emekliliğinden sonra en fazla kendi kulübünde iş bulabilecektir. antipatikliği ile hiçbir tv programına da çıkamaz zaten. e hal böyle olunca 33 yaşında başladı futbolu burada bırakıp kulübümde yine çalışmak istiyorum demelere.

    bak volkancım, iyi bir spor adamı olabilmek için önce adam olmak lazım. çünkü spor öğrenilir, adamlık öğrenilmez. içinde olacak içinde!
App Store'dan indirin Google Play'den alın